Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس مذهبی: ماجرای غدیر و اتفاقی که در این روز رخ داد، یک برنامه‌ریزی الهی بود تا حجت را بر همگان تمام کند که امیرالمومنین علی(ع) بر مسلمین ولایت دارد و خلافت ایشان بر همگان روشن باشد.

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا به مناسبت عید غدیر خم و با اشاره به اینکه ماجرای غدیر به حجه‌الوداع، آخرین حج پیامبر اکرم(ص)، مربوط می‌شود، اظهار کرد: پیامبر(ص) در طول رسالت خویش بارها جانشین خود را به همگان معرفی کرده بود و در روز غدیر نیز اتمام حجت کرد و برای آخرین بار این موضوع را اعلام همگانی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیامبر(ص) در مسیر حجه‌الوداع در منطقه‌ای به نام غدیر خم توقف می‌کند و به همین دلیل است که این روز را عید غدیر خم می‌نامند.

وی افزود: بعد از اینکه پیامبر(ص) دست امام علی(ع) را به عنوان جانشین خویش بالا برد، شروع به بیعت گرفتن کرد و بسیاری با ایشان بیعت کردند.  

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: روز غدیر خم از مهم‌ترین دلایل ولایت امام علی(ع) بر مسلمانان است و از این روز به عنوان بزرگترین عید مسلمین نام برده می‌شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه اعیاد بزرگ ما مسلمانان از جمله عید غدیر ۲ جنبه تعلیمی و اجتماعی دارد، عنوان کرد: جنبه تعلیمی این روز بزرگ این است که روز غدیر را یادآوری می‌کنیم. حضرت زهرا(س) همیشه به این موضوع سفارش می‌کرد که روز غدیر را یادآوری کنید و بر همین اساس دلیلی که ما این روز را گرامی داشته و جشن می‌گیریم، یادآور شدن این واقعه و اهمیت و فضیلت این روز است.

وی در رابطه با جنبه اجتماعی این عید باسعادت بیان کرد: جنبه اجتماعی عید غدیر مربوط به دستورات مختلف اهل‌ بیت(ع) برای این روز است. این روز از ایامی است که اهل‌ بیت(ع) دستوراتی را برای آن ابلاغ کرده‌اند. از جمله این دستورات اطعام فقیران در روز عید غدیر است. اطعام نیازمندان در تمام روزهای سال اقدام بسیار پسندیده‌ای است اما چنین کار خیری در این روز بالاترین فضیلت‌ها را برای نیکوکاران در برخواهد داشت.  

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه این قاعده تمام نیکی‌ها را شامل می‌شود، خاطرنشان کرد: حتی لبخند زدن که در تمام روزهای سال عمل پسندیده‌ای است، در روز عید غدیر ویژه‌ و با فضیلت محسوب می‌شود.  

ابراهیمی ادامه داد: پوشیدن لباس نو، دید و بازدید از یکدیگر و یا هر عمل دیگری که باعث شود یک جشن هرچه پرشورتر و باشکوه‌تر برگزار شود، در این روز فضیلت بیشتری خواهد داشت و رحمت خدا به سمت افرادی که این اعمال را انجام می‌دهند، سرازیر می‌شود. همچنین یکی دیگر از اعمالی که در این روز بسیار به آن سفارش شده، تبریک این عید به یکدیگر است که ثواب بسیار زیادی را با خود به همراه دارد.

وی بیان کرد: یکی از ایراداتی که به ما مسلمانان وارد می‌شود، این است که در بزرگداشت و باشکوه برگزار کردن اعیاد نقص داریم. امیدواریم در روز عید غدیر که بزرگترین روز شیعه است، این نقص‌ها جبران شود. ما شیعیان باید هر کاری که از دستمان بر می‌آید در عید غدیر و تمام اعیاد دیگر انجام دهیم زیرا هر عملی که در این روز انجام می‌دهیم، باعث شادی دل حضرت زهرا(س) و بازگشایی گره از مشکلات خودمان می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری عيد غدير عید غدیر خم عید سعید غدیرخم دهه ولایت و عید غدیر عید سعید غدیر جشن عید غدیر روز غدیر عید غدیر غدیر خم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود

 استاندار کردستان در آئین تجلیل از بازنشستگان و ایثارگران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مغزافزار مدیریت استان است و اگر این مجموعه علمی و عملی با تعامل مطلوب و تاثیرگذار در استان باشد حتماً سایر چرخ‌های مدیریتی در استان بهتر می‌چرخد.

اسماعیل زارعی‌کوشا افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این دوره باید بیشتر روی برنامه کار کند تا بودجه، چرا که بودجه تابعی از برنامه‌ریزی است، اگر برنامه محور در استان حرکت کنیم حتماً نقش سلیقه‌ها، جناح‌بندی‌های گروهی، فردی و ... در تصمیم‌گیری‌ها و موضوعات کمتر و مردم بهتر و بیشتر بهره خواهند برد.

وی خاطرنشان کرد: حاکمیت سلیقه و اقتدارگرانه مدیر، مسئول و در کل افراد بالادستی لطمه می‌زند اگر دنبال پیشرفت هستیم باید بیشتر نگاه کارشناسی داشته باشیم.

استاندار کردستان عنوان کرد: ما در کردستان مسائل و مشکلات انباشته زیادی داریم و داشتیم، معتقدیم باید کار پر حجم و اولویت‌گرا در استان چندین سال استمرار داشته باشد تا به یک نقطه تعادل در مسائل و موضوعات برسیم.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: فرصت‌هایی از این استان ضایع شده و از دست رفته که باید با کار جهادی و تلاش شبانه روزی جبران شود.

نظارت بر روند اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام در کردستان افزایش می‌یابد

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان  نیز در این آیین گفت: تمام تلاش همکاران ما در این سازمان ایجاد رضایت عمومی در جذب اعتبارات و گشایش و تسهیل گری در امور است.

اکبر محمدی اضافه کرد: در راستای عملیاتی شدن شعار سال با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف در استان مکاتبات لازم انجام شده و تقسیم وظایف صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش تولید و مشارکت مردم در برنامه‌های سازمان مدیریت برنامه‌ریزی به عنوان دو راهبرد اصلی و مطالبه رهبری دنبال می‌شود.

محمدی با بیان اینکه بازنگری در توزیع اعتبارات هزینه‌ای با تعریف مدلی جدید در استان را از برنامه‌های اولویت‌دار در سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کردستان می‌دانیم گفت: در سالجاری در کنار این مهم، نظارت بر پروژه‌های عمرانی به صورت ویژه‌تر و میدانی انجام می‌شود.

گفتنی است در پایان این مراسم از بازنشستگان سال ١٤٠٢ و ایثارگران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بصیرت‌افزایی است
  • اجتماع امام رضایی‌ها در کرج برگزار می‌شود
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور