Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@04:43:54 GMT

اینجا جشن اعیاد و مناسک عبادی ممنوع است

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۸۸۵۱

اینجا جشن اعیاد و مناسک عبادی ممنوع است

یک روستای مسلمان نشین در میانمار با جمعیت دو هزار نفر از برپایی مناسک عبادی و جشن اعیاد اسلامی محروم هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الدستور، یک روستا کوچک در میانمار وجود دارد که دو هزار مسلمان روهینگیایی در آن زندگی می کنند. این تکیه از میانمار «کایین تان» نامیده می شود. این مسلمانان از بازماندگان جنگهای بی پایان در این کشور هستند که با کوچ از میهن شان مخالفند و انتخاب کردند تا زندانیانی داخل مرزها باشند؛ همچنین ادای همه مناسک دینی شان از جمله نماز ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که عید فطر برای مسلمانان شادی و سعادت به ارمغان می آورد، اما در این روستای دور افتاده میانمار سبک دیگری است، به طوری که مسلمانان این روستا در انزوا و دور از دولت شان به سرمی برند و عید فطر را با یکدیگر در سکوت می گذرانند و نمازشان را به طور پنهانی ادا می کنند.

روزنامه اردنی الدستور با گروهی از ساکنان این روستا گفتگو کرده تا بداند که آنها عید فطر و زندگی شان را در اینجا چگونه می گذرانند.

«جهانگیر الوم» یکی از ساکنان این روستا به الدستور گفت که "ما عید را در روستایمان به همراه خانواده جشن می گیریم، به طوری که به یکی از پاساژها می رویم و وعده ای یا نوشیدنی می خوریم و سپس به منازلمان برمی گردیم. یک بوستان خارج از روستا وجود دارد، اما به دلیل وجود مراکز بازرسی و تفتیش به آنجا نمی رویم."

«لوریفرا» یک نوع غذایی است که مسلمانان میانمار برای استقبال از عید فطر تهیه می کنند. تهیه این غذا یک عادت مشترک به آنهاست. این غذا شامل برنج آرد شده است که با گوشت گوزن خورده می شود.

جهانگیر در علم حیوانات تحصیل کرده است و تمایل داشته به دانشگاه سیتوی برود، اما این مسئله امکان ندارد، زیرا به مسلمانان اجازه نمی دهند تا آنها به دلیل محدودیت و تبعیض نژاد و ظلم وارده بر مسلمانان  تحصیل دانشگاهی داشته باشند. دولت ملیت مسلمانان را انکار می کند و حتی آنها در بیمارستان ها درمان نمی شوند و حق آموزش یا انتقال به شهر دیگری داخل میانمار را ندارند. آنها همچنین ممنوع السفر هستند، زیرا دولت به آنها گذرنامه نمی دهد.

ساکنان این روستا در سازمان های غیر دولتی و یا برخی از پاساژهای تجاری کار می کند. یک جوان مسلمان میانماری در این باره می گوید که ما آرزویی نداریم، زیرا همه حقوق مان سلب شده است. مقامات میانمار اخبار دروغین تولید می کنند و آن را به سازمان ملل و جامعه بین المللی می دهد و با ما به مانند برده رفتار می کنند و می گویند که ما تروریست هستیم.

روستای کایین تان 13 مسجد دارد، اما مسلمانان نمی توانند باوجود تنگناهای امنیتی نمازهای خود را ادا کنند. از سال 2012 بلندگوهای مساجد قطع شده است و کسی صدای اذان را نمی شنود.

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر عید فطر استان بوشهر خبرگزاری شبستان امام خمینی ره نماز جمعه مقاومت عید سعید فطر خطبه های نماز جمعه خطبه نماز جمعه جشن اعیاد اسلامی میانمار مسلمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی، با اشاره به نقش پررنگ بانوان در حرفه پرستاری، افزود: در دنیا ۹۰ درصد پرستاران را بانوان و ۱۰ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند، اما در کشور ما پذیرش دانشجویان مرد افزایش یافته و ۷۵ درصد پرستاران، زن و ۲۵ درصد آنها، مرد هستند.

وی ادامه داد: جمعیت بزرگ بانوان در این حرفه نشان از تأثیرگذاری زنان در اجتماع دارد و نیاز به توجه خاص به این گروه را بیشتر می‌کند.

عبادی گفت: ماهیت شغل پرستاری، سخت و دشوار است، زیرا خدمت پرستاری لحظه‌ای متوقف نشده و مراقبت از بیمار در شیفت‌های پی در پی ادامه دارد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، ضمن قدردانی از تلاش‌های ارزشمند دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، در زمینه پیگیری فرآیند نگارش لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران، افزود: این لایحه به انجمن‌های پرستاری ارسال شده و در این زمینه نیاز به حمایت بیشتری داریم.

وی گفت: امیدواریم پس از تدوین لایحه نهایی و چکش کاری آن در وزارت بهداشت، از ظرفیت‌های نهاد ریاست جمهوری برای ابلاغ آن نیز بهره ببریم تا خدمات سلامت توأم با حفظ کرامت مردم و پرستاران، با کیفیت بالا به جامعه ارائه شود.

کد خبر 6094491 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است
  • همایش متمرکز آموزشی حجاج استان قم
  • آب‌گرفتگی بندر امام باید دغدغه اول همه مسؤولان باشد
  • پیام FIVB برای کاپیتان جدید ایران: خوش برگشتی!
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • فیلم| اینجا اشترانکوه است؛ آلپِ ایران
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس